Cukiniowych wariacji ciÄ…g dalszy- tym razem pyszny pasztet z dodatkiem pieczarek.
Składniki:
2 szklanki startej cukinii
2 cebule (polecam czerwone)
2 szklanki bułki tartej
½ szklanki oleju
30 dag żółtego twardego sera
15 dag pieczarek
4 jajka
1 łyżka masła
1 łyżka przyprawy Jarzynka
Pieprz
Wykonanie:
Cukinię umyć, obrać i zetrzeć z serem na grubej tarce. Pieczarki pokroić w talarki i usmażyć z cebulą na maśle. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać, dodać żółtka, ubitą pianę z białek i przyprawić Jarzynką.
Przygotować formy typu keksówka, wyłożyć papierem pergaminowym i rozłożyć masą. Piec około godziny w temperaturze 180 stopni.
Polecany post
Zadbaj o stosowne orzeźwienie
Wciąż mamy lato. Wysokie temperatury nie odpuszczają. W związku z powyższym musimy zadbać o orzeźwienie oraz odpowiednie nawodnienie naszego...
szukaj
\
Alkohole
Artykuły
Bakłażan
BEZ GLUTENU
Borówki
Botwinka
Bób
Brokuł
Burak
Chleby/bułki-pieczywo
Ciasta i Desery
Cukiniowe
Czereśnie
Czyszczenie
dla dzieci
Dla niemowlÄ…t
Dodatki
Dyniowe
Dziecięce fantazje
Dzień Matki
Fasolowe
Fast food
Faszerowane
Fit
Grillowe
Gruszki
Grzybowe
Impreza
Indyk
Inne
Jednogarnkowe
Jeżyny
Kabaczek
Kalafiorowe
Kalarepa
Kapuściane
Kasza
kolacja
KONKURS
Konkurs- Kuchnia PRLu
Kotlety
Kuchnia Åšwiata
Kurczak
Leczo
Light
Makarony
Makowiec
Maliny
Masy i kremy
Matki karmiÄ…ce
MÄ…czne
Mięsne
Morele
muffiny
Nalewki
Napoje
Niedzielny obiad
Obiad
Obiad w 30 minut
Omlety
Owoce
papryka
Patison
pÄ…czki
PiÄ…tkowy obiad
Pomysły
Porzeczki
Potrawy
Promocje
Przechowywanie
przekÄ…ska
Przetwory
Przystawki
Rabarbarowe
Racuchy
Rybne
Rzodkiewka
Sałatki
Serniki
Smoothies
Sosy
Sushi
Szarlotki
Szpinak
Åšliwki
Åšniadania
Tanie gotowanie
Truskawkowe
Video
Walentynki
warzywne
wegetariańskie
Wielkanoc
Wielkanoc- ciasta
Wielkanoc- inne
Wielkanoc- zupy
Wigilia i Święta
Wiśnie
Z Jajem
Zamrażanie
Zapiekanka
Zdrowie
Zestaw obiadowy
Zestaw obiadowy dietetyczny
Zielony groszek
Ziemniaczane
Zupy
Popular Posts
Blog Archive
-
►
2019
(20)
- ► października (1)
-
►
2018
(192)
- ► października (1)
-
►
2017
(38)
- ► października (7)
-
►
2016
(405)
- ► października (25)
-
►
2015
(403)
- ► października (29)
-
►
2014
(253)
- ► października (10)
-
▼
2013
(333)
- ► października (22)
-
▼
września
(33)
- Domowy zakwas na żurek
- Sałatka z łososiem
- Jabłka pod kruszonką waniliową z lodami
- Rosolnik- tradycyjna zupa rosyjska
- Pulpety z wątróbki i parówek
- Cukierki czekoladowe domowej roboty
- Pleśniaczek z wiśnią
- Zupa jarzynowa z chipsami dyniowymi
- Szarlotka na biszkopcie pod leśną kołderką
- Jabłka na szarlotkę
- Buraczki do słoików na barszcz czerwony
- Kaczka z dżemem morelowym, podana z musem jabłkowym
- Piramida naleśnikowa
- Hamburger wegetariański z kotletem serowym
- Paprykowa marmolada
- Pieczarki w marynacie
- Brukselka pasteryzowana
- Tiramisu w pucharkach- ocknij siÄ™ :)
- Kapusta zasmażana na soku buraczanym
- Torcik naleśnikowy z owocami
- Pasztet z cukinii z pieczarkami
- Paprykowe puree do obiadu i do mrożenia
- Kotlet królewski z pasztetem
- Frytki z białego sera
- Papryka z miodem do słoików na zimę
- Szarlotka pod różową chmurką
- Zupa krem z zielonego groszku z groszkiem ptysiowym
- Nalewka orzechówka z młodych orzechów włoskich
- Napój świętego spokoju- Koktajl z dziurawca i mięty
- Ketchup śliwkowy
- Dynianka- zupa dyniowa z pyzami
- Śliwki z alkoholem do słoików
- Kurki z papryką do słoików na zimę
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz