Pyszna i pożywna pasta na kanapki! Serek brie ma specyficzny, delikatny, śmietankowy posmak- dzięki czemu pasta smakuje wyśmienicie.
Składniki:
Ø 1 kostka twarogu (25 dag)
Ø 2 łyżki śmietany kwaśnej lub jogurtu naturalnego
Ø 10 dag serka Brie
Ø Szczypior
Ø Sól do smaku
Ø Papryka mielona
Ø 1 cebula
Wykonanie:
Twaróg wymieszać ze śmietaną, cebulą drobno posiekaną, szczypiorkiem, papryką i solą do smaku. Serek Brie rozgnieść widelcem i wymieszać z twarogiem. Podawać pastę z ciemnym pieczywem.
Twaróg wymieszać ze śmietaną, cebulą drobno posiekaną, szczypiorkiem, papryką i solą do smaku. Serek Brie rozgnieść widelcem i wymieszać z twarogiem. Podawać pastę z ciemnym pieczywem.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz