Pyszne cukierki z maku, miodu, orzechów i płatków migdałowych.
Składniki:
25 dag maku
350 ml miodu
25 dag orzechów włoskich zmielonych
10 dag płatków migdałowych
Wykonanie:
Miód zagotować, dodać mak, płatki migdałowe i zmielone orzechy.
Masę dokładnie wymieszać, wyłożyć na deskę kuchenną, przykryć folią spożywczą, rozwałkować i ostudzić. Następnie pokroić na kawałki i podawać np. z kawą.
Polecany post
Zadbaj o stosowne orzeźwienie
Wciąż mamy lato. Wysokie temperatury nie odpuszczają. W związku z powyższym musimy zadbać o orzeźwienie oraz odpowiednie nawodnienie naszego...
szukaj
\
Alkohole
Artykuły
Bakłażan
BEZ GLUTENU
Borówki
Botwinka
Bób
Brokuł
Burak
Chleby/bułki-pieczywo
Ciasta i Desery
Cukiniowe
Czereśnie
Czyszczenie
dla dzieci
Dla niemowląt
Dodatki
Dyniowe
Dziecięce fantazje
Dzień Matki
Fasolowe
Fast food
Faszerowane
Fit
Grillowe
Gruszki
Grzybowe
Impreza
Indyk
Inne
Jednogarnkowe
Jeżyny
Kabaczek
Kalafiorowe
Kalarepa
Kapuściane
Kasza
kolacja
KONKURS
Konkurs- Kuchnia PRLu
Kotlety
Kuchnia Świata
Kurczak
Leczo
Light
Makarony
Makowiec
Maliny
Masy i kremy
Matki karmiące
Mączne
Mięsne
Morele
muffiny
Nalewki
Napoje
Niedzielny obiad
Obiad
Obiad w 30 minut
Omlety
Owoce
papryka
Patison
pączki
Piątkowy obiad
Pomysły
Porzeczki
Potrawy
Promocje
Przechowywanie
przekąska
Przetwory
Przystawki
Rabarbarowe
Racuchy
Rybne
Rzodkiewka
Sałatki
Serniki
Smoothies
Sosy
Sushi
Szarlotki
Szpinak
Śliwki
Śniadania
Tanie gotowanie
Truskawkowe
Video
Walentynki
warzywne
wegetariańskie
Wielkanoc
Wielkanoc- ciasta
Wielkanoc- inne
Wielkanoc- zupy
Wigilia i Święta
Wiśnie
Z Jajem
Zamrażanie
Zapiekanka
Zdrowie
Zestaw obiadowy
Zestaw obiadowy dietetyczny
Zielony groszek
Ziemniaczane
Zupy
Popular Posts
Blog Archive
-
►
2019
(20)
- ► października (1)
-
►
2018
(192)
- ► października (1)
-
►
2017
(38)
- ► października (7)
-
►
2016
(405)
- ► października (25)
-
►
2015
(403)
- ► października (29)
-
►
2014
(253)
- ► października (10)
-
▼
2013
(333)
-
▼
grudnia
(25)
- Poncz królewski na sylwestrową noc
- Prawdziwe pielmienie rosyjskie- rosyjskie pierogi
- Bigos pieczony po Bieszczadzku
- Cukierki makówki
- Domowy smalec z grzybami
- Karaś w śmietanie- alternatywa wigilijnego karpia ...
- Pomarańczowy sernik z kokosową pianką
- Podkówki orzechowe- świąteczne wspomnienia
- Wigilijna grochówka wegetariańska z suszonymi śliw...
- Tort waflowy- „Pischinger”
- Likier kawowo- miodowy
- Kiszka ziemniaczana- kiełbaski z ziemniaków w jelicie
- Chlebek długoterminowy
- Śledzie w piwno- cynamonowej marynacie
- Czekoladowe gębusie
- Ekspresowa szarlotka na biszkopcie
- Schab pieczony z suszonymi śliwkami
- Fasolowe kotleciki
- Zupa neapolitańska z pulpecikami drobiowymi
- Piwny piernik
- Rolada drobiowa z żurawiną w galarecie
- Filety rybne w piwnej panierce
- Przepisy Bożonarodzeniowe POTRAWY WIGILIJNE
- Kukułka – ciasto bez pieczenia
- Knedle serowe z kaszą manną
- ► października (22)
-
▼
grudnia
(25)
Wspaniałe!
OdpowiedzUsuńwww.brulionspadochroniarza.pl