Składniki:
Ø 5 mięsistych pomidorów
Ø 5 słodkich kolorowych papryk
Ø 5 ogórków gruntowych
Ø 5 jaj
Ø 25 dag pieczarek
Ø 1 średni kalafior
Ø 15 dag fasolki szparagowej
Ø Majonez
Ø Sól
Ø Pieprz
Ø Zielona sałata
Wykonanie:
Kalafior i fasolkę oczyścić i ugotować w osolonej wodzie. Kalafior pokroić na różyczki, a resztę warzyw w plastry lub słupki. Pieczarki i jajka ugotować w lekko osolonej wodzie, również pokroić i wszystko razem delikatnie wymieszać. Dodać majonez, sól, pieprz i podawać na liściach zielonej sałaty.
Kalafior i fasolkę oczyścić i ugotować w osolonej wodzie. Kalafior pokroić na różyczki, a resztę warzyw w plastry lub słupki. Pieczarki i jajka ugotować w lekko osolonej wodzie, również pokroić i wszystko razem delikatnie wymieszać. Dodać majonez, sól, pieprz i podawać na liściach zielonej sałaty.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz